In het jaar 2016 vindt een wedstrijd plaats in Winkelcentrum De Hoef, waarin zes verenigingen het tegen elkaar opnemen voor de titel ‘Vereniging van het jaar' en de prijs van € 750. Iedere vereniging presenteert zichzelf op twee zaterdagen via activiteiten voor jong en oud. Elke maand is een andere vereniging aan de beurt.

Vanaf 18 januari kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete vereniging via de Facebookpagina van De Hoef. De beoordeling bestaat voor de helft uit het aantal stemmen en voor de helft uit het oordeel van een jury die de activiteiten onopvallend volgt.

Op 30 januari trapt AV Hylas af in De Hoef. De atletiekvereniging laat trainingsoefeningen zien waaraan ook meegedaan kan worden. Denk hierbij aan sprinten of werpen met een discus, kogel of speer. Leden antwoorden ook allerlei vragen over deze veelzijdige sport.

De andere vijf deelnemers aan de verkiezing ‘Vereniging van het jaar' zijn Scoutinggroep De Geuzen, softbal- en voetbalvereniging Alcmaria Victrix, de Alkmaarse Rugby U.F.C., JOL Hoefplan en wielervereniging Alcmaria Victrix. Meer informatie op winkelenindehoef.nl.

Pin It
Bekeken: 4389x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/