Met ingang van 5 januari is WonenPlus Graft-de Rijp en Schermer (WonenPlus Aangenaam) verhuisd van de Rijp naar de Mieuwijdt 19 in Graft. Iedere dinsdag, woensdag en donderdag is WonenPlus te bezoeken tussen 9.00 en 12.00 uur.

WonenPlus Graft-de Rijp en Schermer is ook gestart met de actie 'Ik wil WonenPlus'. Hiermee kunnen kwetsbare inwoners twee maanden gratis thuishulp en persoonlijke ondersteuning krijgen voor praktische hulp in en om het huis. Dit wordt uitgevoerd door getrainde en enthousiaste vrijwilligers van WonenPlus.

Door abonnee van WonenPlus te worden is het mogelijk gebruik te maken van deze ondersteuning. Dit abonnement kan ook aan iemand cadeau worden gedaan. Abonnee worden kan via de website ikwilwonenplus.nl of via het servicepunt van WonenPlus.

Om alle dienstverleningen uit te kunnen voeren is WonenPlus altijd op zoek naar vrijwilligers voor diverse soorten diensten, incidenteel of structureel. Aanmelden als vrijwilliger of informeer over mogelijkheden voor vrijwilligerswerk inwinnen kan bij het servicepunt.

WonenPlus Aangenaam biedt praktische hulp en persoonlijke ondersteuning aan inwoners van 65+, mensen met een beperking en mensen met een chronische ziekte die hulp kunnen gebruiken in Zaanstreek/Waterland. Daarnaast biedt WonenPlus Aangenaam mantelzorgondersteuning.

 

Pin It
Bekeken: 5122x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/