Binnenkort is Alkmaar een all-inclusiverestaurant rijker: in het winkelcentrum Il Palazzo op Overstad komt op de eerste verdieping een nieuwe vestiging van restaurant De Watertuin. Het restaurant krijgt 825 zitplaatsen, plus lounge- en vip-ruimten. Verwacht wordt dat de verbouwing een half jaar zal duren.

Bij De Watertuin wordt een vast bedrag betaald voor alle drankjes en gerechten. De ‘wereldkeuken’ combineert bovendien verschillende stijlen en veel van de buffetgerechten worden 'live' bereid.

Het Alkmaarse college ziet de komst van De Watertuin wel zitten, onder andere vanwege de werkgelegenheid die het restaurant met zich meebrengt: er komen 300 mensen te werken. Bovendien verwacht het college dat het nieuwe restaurant veel publiek gaat trekken en bijvoorbeeld veel groepen mensen met kinderen zal aantrekken. Het restaurant zal namelijk ook beschikken over een bewaakt speelparadijs.

De restaurantketen De Watertuin bestaat sinds 2013 en heeft ook vestigingen in Naaldwijk, Spijkenisse en Schiedam.

Pin It
Bekeken: 10051x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/