Alkmaar Centraal

Er komt weer een uitgaanscentrum aan het Meer van Luna in Heerhugowaard. In de voormalige Waerdse Tempel zal een muziekpodium komen, maar gebouw wordt multifunctioneel, aldus het NHD. Er zullen ook een theater komen, een restaurant en vergaderruimten en men zal er terecht kunnen voor bruiloften en bedrijfsuitjes, 

Hoe het complex gaat heten wordt nog over nagedacht. De leiding komt in handen van Maurice Sijtsma en Joey Matahelemual, twee mannen met veel ervaring in het organiseren van evenementen. Matahelemual is ook dj. 

Een deel aan de waterzijde van het complex zal gepacht worden door een restaurant van naam. 's Zomers wordt ook op het aangrenzende strand geserveerd.

Eerst moeten de nodige vergunningen aangevraagd worden bij de gemeenten, maar dit zou geen probleem moeten opleveren. Maandag wordt al gestart met de verbouwing. Het doel is om eind maart of begin april met een knaller te openen.

De voormalige Tempel is gekocht door een groep investeerders die onbekend wil blijven, maar wel is zeker dat een deel afkomstig is uit het midden-oosten.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl