Alkmaar Centraal

De popband Identity Circus gaat op tour. Op 8 oktober bracht het vijftal hun gelijknamige debuut-EP uit, waarna hun single ‘Wake Up’ werd gedraaid door de landelijke radiostations. Na een spetterende release-show in poppodium EKKO in Utrecht hebben fans vanaf 22 januari weer de kans om de energieke band live te bewonderen. Identity Circus trapt dan de eerste helft van hun Nederlandse tour af in Cul de Sac in Tilburg, en op 11 februari is Identity Circus te zien in Café Stapper in Alkmaar.

Identity Circus bestaat uit vier Spakenburgers en een Italiaans-Brabantse frontman die in het voorjaar van 2014 een voormalige basisschool in Bilthoven omtoverden tot hun eigen rock-'n-'roll-heaven. Zanger Ricco Riorito zegde zijn oude leven inclusief baan op om te gaan doen waar hij écht gelukkig van wordt. In navolging van deze ideologie werden klaslokalen omgebouwd tot studio’s, de gymzaal tot atelier en de lerarenkamer tot repetitiehoek.

Vanuit hun muzikale anti-kraak paradijs schreven ze al snel vele catchy popliedjes, die meteen door het hele land ten gehore werden gebracht. De tientallen liveshows leverden Identity Circus een gestaag groeiende fanbase op.

Meer informatie is te vinden op www.postulartmusic.com. (foto: Joëlle de Vries)

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl