Alkmaar Centraal

Teamsporters zullen wellicht het probleem kennen: de wedstrijd begint bijna en alle bidons moeten nog even snel gevuld. Het vullen van meerdere bidons kost tijd en is een onhandig proces doordat alle doppen van de bidons af moeten en er na het vullen weer op. Vier studenten van de opleiding Technische Bedrijfskunde in Alkmaar hebben hiervoor een slimme oplossing bedacht: de TeamBottle.

De TeamBottle is een bidon die te vullen is zonder de dop eraf te draaien. Middels een drukventiel aan de zijkant stroomt het water naar binnen, maar niet meer naar buiten. De bidon wordt gevuld door het ventiel tegen te kraan aan te drukken.

De inventieve bidon is ontwikkeld binnen het project Jong Ondernemen. Jong Ondernemen is een landelijk programma waarbij studenten in teamverband een eigen bedrijf starten. Er wordt een product ontwikkeld, geproduceerd en verkocht. Student Michel vertelt: “Elke voetbalwedstrijd liepen wij tegen hetzelfde probleem aan: niemand heeft zin om alle bidons te vullen. Het eeuwige gerommel met die doppen en het duurt zo lang. Zo kwamen we op het idee van de TeamBottle.”

De TeamBottle is standaard verkrijgbaar in wit met een donkerblauwe dop. Het is tevens mogelijk de bidon te personaliseren, bijvoorbeeld in andere kleuren of door het toevoegen van een bedrijfsnaam, logo of tekst. Om het voor sportteams nog makkelijker te maken, zijn ook de handige opvouwbare tas voor zes TeamBottles of een krat voor acht of tien TeamBottles bij te bestellen. De TeamBottle en de accessoires zijn te koop via de webshop www.TeamBottle.nl en te verkrijgen bij Blanksport in Avenhorn en Sport2000 in Heerhugowaard en Alkmaar.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl