Alkmaar Centraal

Vanaf maandag 11 januari 2016 wordt de horecagelegenheid in Sportcomplex Hoornse Vaart grondig verbouwd. Zowel de pachter als Alkmaar Sport zullen de nodige investeringen doen. Na de verbouwing kunnen bezoekers in een frisse en vernieuwde omgeving genieten van het productaanbod.

De gehele keuken van de horecagelegenheid wordt verbouwd en van moderne apparatuur voorzien. Daarnaast wordt ook het interieur vernieuwd. Er wordt naar gestreefd de werkzaamheden zo spoedig mogelijk af te ronden, maar de verbouwing zal toch minimaal een week in beslag nemen.

Tijdens de verbouwing is het horecagedeelte waar bezoekers vanuit het zwembad kunnen bestellen gesloten. Wel wordt een beperkt assortiment aangeboden vanuit de centrale hal.

“We blijven bezoekers voorzien van koffie, thee, frisdrank, broodjes, koeken en bijvoorbeeld snoep,” aldus Walter van Westbroek, pachter van de horecagelegenheid in de Hoornse Vaart. “Tijdens de weekdagen zal er niet gefrituurd worden. We zorgen er echter voor dat de kinderpartijtjes tijdens het discozwemmen op zaterdag 16 januari gewoon doorgaan.”

In 2015 heeft de horecavoorziening het certificaat ‘de gezonde sportkantine’ mogen ontvangen. Na de verbouwing zullen nieuwe gezonde producten en keuzes toegevoegd worden aan het assortiment.  Daarnaast zal tijdens de heropening ook de nieuwe naam van de horecagelegenheid bekend gemaakt worden. 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl