Van 20 tot en met 24 juli 2016 is het Geestmerambacht het toneel van het grootste countryfestival van Europa. Dit is de eerste editie van het festival, maar organisator Raymond Frank is van plan om het jaarlijks te gaan organiseren. Hij verwacht dat er tussen de 25.000 en 30.000 bezoeker op het festival af komen.

Op 20 juli is de ‘grand opening’, met een high fashion show in Western style. Deze avond staat in het teken van de drie goede doelen die de stichting Country Dance Village steunt: Pink Ribbon, Spieren voor Spieren en Captain America 4 Kids.

Van 20 tot en met 22 juli is er ook een grootse linedancecompetitie. Bij deze competitie is voor het eerst in de linedancewereld een geldprijs te winnen, van maar liefst 45.000 euro. Van 22 tot en met 24 juli vindt het Main Event plaats, waar onder andere The Crazy Rockers, Waylon, Shirley Ann en The American Country Legends optreden. Ook worden er unieke Western wedstrijden gehouden, is er een braderie met meer dan 100 standhouders, een oldtimershow en een indianendorp.

Meer informatie is te vinden op www.countrydancevillage.com.

Pin It
Bekeken: 4524x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/