MEE Noordwest-Holland en De Wering zijn per 1 januari 2016 gefuseerd tot één organisatie met de naam MEE & de Wering. Met deze fusie is in Noordwest-Holland een organisatie ontstaan die brede ondersteuning biedt aan kwetsbare mensen en mensen met een beperking. MEE & de Wering maakt meedoen mogelijk en helpt kwetsbare mensen de regie over hun eigen leven te versterken.

De nieuwe fusieorganisatie blijft investeren in resultaatgerichte en blijvende samenwerking met gemeenten, cliëntenorganisaties en maatschappelijke organisaties. Bovendien streeft zij naar vernieuwing op basis van bestaande lokale structuren. MEE & de Wering kijkt naar mogelijkheden en de vraag van de cliënt staat hierbij centraal. MEE & de Wering is er voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken, zoals mensen met een beperking of chronische ziekte, ouderen, mantelzorgers, enzovoorts.

MEE & de Wering ondersteunt cliënten bij vragen rondom opvoeding, onderwijs, financiën, regelgeving, wonen, werken en vrije tijd. Tevens biedt zij ondersteuning aan individuele of groepen mensen bij hun sociaal functioneren. Er wordt gewerkt aan één website voor de nieuwe organisatie. Tot deze klaar is zijn de oude websites nog te bezoeken via www.meewering.nl voor meer informatie over de dienstverlening.

Bekeken: 3644x