Alkmaar Centraal

Zondag vond de Alkmaarse voorronde plaats van het Open NK Poker in het Sportcafé aan de Zijperstraat. Uitgemaakt werd wie kampioen van Alkmaar werd en zich direct plaatste voor de landelijke finale, en welke vier naar de halve finale gaan. Winnaar was Remco Klein. En dat terwijl hij eigenlijk niet eens mee zou doen.

Remco Klein, overigens geen Alkmaarder, stond er slecht voor toen hij de Final Table bereikte, maar daarna klom hij op. De definitieve slag was een enorme pot tussen hem en de andere 'big stack', waarbij hij met aas koning all in ging en gecalled werd met aas vrouw suited. Daarna was het vrij snel gedaan met de rest.

Om 15:00 uur startten 84 deelnemers de strijd met een beginstack van 4500 punten. Het veld was breed, van relatief onervaren tot de ervaren (online) pokerspeler. De sfeer was goed, al was hier en daar wel wat spanning af te zien aan gezichten en handen die wat trilden bij het pakken van chips.

Het duurde even, maar met de alsmaar stijgende blinds vielen er meer en meer slachtoffers van mooie handen, slim spel of gewoon mazzel. Om 19:30 uur namen 10 spelers plaats aan de Final Table en rond 20:40 uur kon Remco Klein alle chips bij elkaar schrapen.
(foto's: Robin Korving)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl