Van maandag 11 tot en met woensdag 13 januari 2016 vinden tussen 20.00 uur en 06.00 uur afrondende werkzaamheden plaats aan de kruispunten van de Ring Alkmaar West (N9) met de Terborchlaan, Bergerweg en Huiswaarderweg (N245).

Het betreft onder meer het opheffen van tijdelijke doorsteken voor werkverkeer ten tijde van de herinrichting van de kruispunten in 2015.

Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren wordt op de Ring Alkmaar West vanaf het kruispunt met de Terborchlaan tot en met het kruispunt met de Huiswaarderweg en vice versa één van de twee rijstroken afgezet. Het verkeer kan hiervan lichte hinder ondervinden.

Voor vragen of opmerkingen over de werkzaamheden kan contact opgenomen worden met het Servicepunt Provincie Noord-Holland via 0800-0200600 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 4306x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/