In de hilarische muzikale parodie ‘Pumps en Penalties’ komen alle clichés uit ‘het voetbalwereldje’ voorbij. Twee keer 45 minuten vol voetbal, liefde, lama’s, hooligans en (chantage) tactieken. De komedie is vrijdag 22 januari om 20.15 uur in TAQA Theater De Vest te zien.

Drie jonge voetballers en hun coach gaan het helemaal maken, zij zijn de grote belofte van Ajax, en hun nieuwe tactiek scoort. Drie bloedmooie, jonge vrouwen willen maar één ding: voetbalvrouw worden, net als hun idolen Yolanthe, Sylvie en Estelle.

De dames dromen van roem, rijkdom en knappe helden. Ze zien zichzelf al op rode lopers, met een eigen lingerielijn, bij modeshows en spelshows. Ze gooien al hun charmes in de strijd en de voetbaltalenten vallen als een blok voor hen. Behalve de hotste en beste van het stel. Hij zoekt een heel andere vrouw.

Welke tactiek is de beste voor voetballer en voetbalvrouw in spé, en hoe blijf je op het hoogste niveau presteren... Op 22 januari wordt het duidelijk. Meer informatie op theaterdevest.nl. (foto: Seth Carnhill)

Pin It
Bekeken: 3530x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/