Alkmaar Centraal

Paradiso in Amsterdam zat dit weekend stampvol tijdens twee zinderende Benelux halve finales van de Clash of the Cover Bands. Cold Turkey uit Grootschermer was een van de 18 regionale winnaars in deze strijd met hoog niveau. De rock cover band kreeg zaterdag van de vakjury een zeer verdienstelijke 2e plaats.

De negen beste coverbands van de Benelux treden zaterdag 23 april op in de Grand Finale in Eindhoven. Ook de Individuele Awards worden uitgereikt aan de beste muzikanten van deze 11e The Clash-editie en 'The Clash Hitlijst Award'.

Van de regionale winnaars, dus ook Cold Turkey. wordt één live nummer uitgebracht. Het aantal downloads via iTunes en streams via Spotify bepaalt 'The Clash Hitlijst'. Die wordt door Michael Blijleven tijdens de ‘The Clash Hitlijst Update’ gepresenteerd en hij draait de nummer 1. 

De wekelijkse Top 5 wordt geplugged bij alle radio- en tv-stations in Nederland en België. Na tien weken ontvangt de overall winnaar van initiator en producer van ‘The Clash’ John Van den Borne ook namens organisator Artists & Bands, de ‘The Clash Hitlijst Award’ en ten minste twee betaalde optredens. (foto: Clash of the Cover Bands)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl