Alkmaar Centraal

Binnenkort start de Nieuwjaars Afvalrace bij Sportinstituut Tom van der Kolk. Dit is een succesvol programma voor mensen die in teamverband willen werken aan een gezonde leefstijl mét blijvend resultaat. In tien weken tijd ontdekken deelnemers een gezonde en duurzame manier van afvallen.

Veel mensen willen meer bewegen en gezonder eten, maar vaak blijft het bij goede voornemens. Daarom organiseert Van der Kolk een slimme Afvalrace voor wie moeite heeft met opstarten of volhouden. Wat deze Afvalrace anders maakt is de persoonlijke aanpak in teamverband.

Deelnemers krijgen van deskundige voedingscoaches een op maat gemaakt voedingsprogramma dat ook nog eens leuk en lekker is. De eetschema’s zijn gemakkelijk te volgen en bevatten zelfs kant-en-klare boodschappenlijstjes.

Tom van der Kolk: “We maken het zo gemakkelijk mogelijk om mee te doen en er helemaal voor te gaan. Het wedstrijdelement maakt het daarbij extra leuk en motiverend. Samen met je zus, man, vriend of vriendinnen ga je ervoor om zoveel mogelijk kilo’s kwijt te raken. Het mooie zal zijn dat de deelnemers elkaar daarbij écht aanmoedigen en een steuntje in de rug geven.”

Voor iedereen die wil ontdekken hoe leuk en gemakkelijk het programma is, verzorgt Sportinstituut Tom van der Kolk een inspiratiemiddag. Op zondag 17 januari kunnen 50 mensen gratis deelnemen aan deze middag van 16.00 tot 17.00 uur.

Het is niet nodig om lid te zijn van Sportinstituut Tom van der Kolk, maar geïnteresseerden moeten zich wel even aanmelden via tomvanderkolk.nl/afslanken. Hier is meteen ook meer informatie te vinden over het programma.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl