Zaterdag 6 februari organiseert De Rietschoot, samen met AlkmaarEnergie, een bijzondere Energiemarkt: speciale gast is André Kuipers. De ruimtevaarder en inspirator zal vanaf 13:00 uur vertellen over de kwetsbaarheid van de planeet en een duurzamere levenswijze.

Doel is om samen met inwoners Koedijk duurzamer, zelfredzamer en economisch zelfstandiger maken: privé of als bedrijf energie besparen en opwekken, gebouwen verduurzamen en een energiek werkgelegenheidsproject voor 55-plussers.

Op de Energiemarkt staan aanbieders van producten en diensten, en er zijn een aantal Koedijker bedrijven die zich van hun duurzaamste kant laten zien. AlkmaarEnergie neemt een belangrijke plek in op de markt. Zij adviseren over besparing op de energierekening, de groenste groene energieleverancier en ze helpen bij een eventuele overstap.

Door NME Alkmaar worden er activiteiten georganiseerd waarbij de jeugd de handen uit de mouwen moet steken. Meer informatie op groenkoedijk.nl.

Pin It
Bekeken: 4125x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/