Alkmaar Centraal

Alkmaar Sport vraagt haar klanten regelmatig om input. En daar wordt ook echt iets mee gedaan, want: vanaf 19 januari start op verzoek van de deelnemers aan de Ladies Night en World Wide Aquathon day een nieuwe les Aquarobics op de dinsdagavond om 20.00 uur.

Alkmaar Sport staat open voor input van gasten. Onder andere via klanttevredenheidsonderzoeken en enquêtes wordt deze input regelmatig vergaard. Zowel deelnemers aan de World Wide Aquathon Day als bezoekers van de Ladies Night in zwembad Hoornse Vaart gaven aan behoefte te hebben aan een aquasportles op de dinsdagavond. Zwembad Hoornse Vaart heeft nu daarvoor ruimte gemaakt en dinsdagavond 19 januari om 20.00 uur start te eerste les Aquarobics.

Aquarobics is een goede manier om op muziek te werken aan een goede conditie. Je verbruikt meer energie doordat de weerstand in water twaalf keer groter is dan op het land. Er wordt veelvuldig gebruikt gemaakt van hulpmiddelen zoals kunststof gewichten en dumbbells. Een voordelige eigenschap van aquarobics ten opzichte van aerobics is dat de spring- en loopoefeningen door de opwaartse druk van het water minder belastend zijn voor knieën en enkels.

De Aquarobicsles wordt vanaf dinsdagavond 19 januari 2016 gegeven van 20.00 tot 20.45 uur in het golfslagbad van zwembad Hoornse Vaart. Recreatief zwemmen in het golfslagbad vervalt hiermee op de dinsdagavond. Er kan nog wel gebruik worden gemaakt van de whirlpools, recreatief gezwommen worden in het 50-meterbad van 19.00 tot 21.00, of in het 25-meterbad tot 19.00. Kosten voor een lessenreeks van 8 lessen zijn 56 euro. Een gratis proefles kan aangevraagd worden bij de kassa van zwembad Hoornse Vaart, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072-5489376. Meer informatie is te vinden op www.hoornsevaart.nl

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl