Onrust in de Paul Krugerstraat / Ringershof in het najaar van 2013. Van Alckmaer voor Wonen wilde de 32 sterk verouderde appartementen slopen en vervangen door 17 nieuwe huurwoningen (later 23). Bewoners moesten binnen anderhalf jaar weg, zonder terugkeergarantie. Hiervoor is geen wetgeving. Van Alckmaer zei niet meer te kunnen doen dan een urgentieverklaring geven en vergoeding van de verhuiskosten. Wie terug wilde kon op de wachtlijst.

Dinsdag is de sloop van het sterk verouderde complex van start gegaan.

In de afgelopen periode is het aanwezige asbest gesaneerd. De sloopwerkzaamheden zullen ongeveer een maand duren. Halverwege februari kan dan worden gestart met het heiwerk. Om de overlast te beperken en schade aan de nabijgelegen bebouwing te voorkomen is gekozen voor een trillingsarme heitechniek.

De prognose is dat de nieuwe, ruimere huurappartementen in december worden opgeleverd, zodat ze in januari 2017 verhuurd kunnen worden.
(foto: Pieter Bliek)

Pin It
Bekeken: 5298x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/