Woensdag is Richard Pach tijdens de Horecava in de RAI uitgeroepen tot ‘positivo van het jaar’. Pach is eigenaar van drie McDonald’s-vestigingen in Alkmaar, twee in Den Helder, en één in Schagen en één in Heerhugowaard. Hij ontving de onderscheiding uit handen van Lange Frans, die sinds woensdag ‘Nachtburgemeester’ van Amsterdam is.

Pach kreeg de onderscheiding vanwege de positieve manier waarop hij omging met de zware periode die hij vanaf 2014 doormaakte. Eerst werd tijdens een feest in zijn huis in Burgerbrug, waar onder andere Dave Roelvink aanwezig was, een grote hoeveelheid juwelen en andere spullen ontvreemd. De gestolen spullen hadden een waarde van tienduizenden euro’s. Vervolgens kreeg Pach’s vrouw gezichtsverlammingsverschijnselen door een brughoektumor en kreeg hijzelf darmkanker.

Zowel Pach als zijn vrouw zijn goed herstellende, en besloten als dank voor alle steun die ze hebben ontvangen een benefietgala te organiseren. Het gala, getiteld ‘Still Alive’, vindt plaats op 13 maart in de Grote Kerk in Alkmaar. Onder andere René Froger en Jeroen van der Boom zullen er belangeloos optreden. De opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Huis van het AMC, de Sjaak Pach Stichting en het Rekerhuis in Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 4189x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/