Alkmaar Centraal

Op 31 januari draait JT Alkmaar na 91 jaar de allerlaatste films in De Harmonie. De bioscoop aan het Doelenveld wordt als oudste bioscoop van Alkmaar beschouwd. Voor deze bijzondere gelegenheid wordt een Closing Night georganiseerd met muziek, hapjes en drankjes en een Closing Party na afloop van de laatste voorstelling. Om 23:00 uur sluiten de deuren definitief voor publiek.

Tijdens de avond wordt een speciaal aandenken onthuld als blijvende herinnering aan de historische plek. Op 14 februari, opent JT onder de nieuwe naam Vue Alkmaar de megabioscoop op Overstad.

De Closing Night begint om 18:00 uur met een feestelijke ontvangst. Daarna starten tussen 18:35 en 19:05 uur vijf films: 13 Hours, Ride Along, Brasserie Valentijn, Goosebumps en Fissa. De Closing Party begint om 21:00 uur en om 23:00 worden de deuren van de bioscoop ceremonieel gesloten. Kaarten voor de Closing Night zijn voor €5 te koop via JT.nl of aan de kassa in De Harmonie.

En dan is het dus twee weekjes wachten tot Vue Alkmaar een state-of-the-art multiplex met 7 filmzalen en 1530 stoelen opent met de beste beleving op het gebied van 'big screen entertainment'. (foto: HVAlkmaar.nl)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl