De vrijdagochtend verliep voor een naar school fietsende scholiere en een automobiliste anders dan gepland. De jonge fietster reed even na half negen op de Rekerdijk en wilde de Drechterwaard oversteken om richting Muiderwaard te gaan. Een automobiliste had haar echter te laat in de gaten en reed haar aan waarna de fietster op het wegdek viel.

Omdat fietsers op de betreffende oversteekplaats voorrang hebben en er rond dat tijdstip veel scholieren onderweg zijn reed de automobiliste gelukkig niet hard.

De verwondingen vielen dan ook mee, maar de schrik zat er wel goed in. De scholiere is ter plaatse door personeel van een Rapid Responder gecontroleerd en hoefde niet verder behandeld te worden. De politie assisteerde met de afhandeling van het incident.

Pin It
Bekeken: 4417x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/