Donderdagavond hield de politie van Haarlem twee mannen aan vanwege handel in harddrugs. Het gaat om een 35-jarige man uit Haarlem en een 47-jarige Alkmaarder.

Rond 21.00 uur zag de politie Haarlemmer op de Floris van Adrichemlaan. Van hem is bekend dat hij dealt. Even later kwam een tweede man aanlopen. Samen gingen zij bij een huis naar binnen, mogelijk voor een drugsdeal. Toen de twee even later weer naar buiten kwamen, sprak de politie hen aan. De vermeende handelaar verzette zich direct. Tegen hem moest pepperspray worden ingezet om hem aan te kunnen houden.

De Alkmaarder probeerde drie bolletjes cocaïne die hij bij zich had weg te gooien. Daarna rende hij weg. Hij kon echter snel worden aangehouden door de agenten.

De politie stelde een onderzoek in. In het huis waar de twee binnen waren, werden plastic flessen aangetroffen met een onbekende stof. Het gaat hier mogelijk om harddrugs. Ook vonden de agenten bolletjes cocaïne.

De verdachten zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De drugs zijn in beslag genomen.

Pin It
Bekeken: 3817x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/