Dinsdag 19 januari wordt in het programma Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de man die op 30 november 2015 op de Middenweg in Heerhugowaard een 13-jarige jongen zonder duidelijke reden met een mes in de hartstreek stak.

De jongen fietste die dag over de Middenweg naar huis toen hij een vriend zag lopen en diens naam riep. Daarop voelde de onverzorgd uitziende man van rond 30 jaar oud, blank en met een gele haarkleur en gele tanden zich blijkbaar aangesproken, want hij benaderde de jongen op een agressieve manier. Vervolgens duwde hij de jongen met fiets en al omver en stak hij hem in de hartstreek met een mes.

De politie wil via het programma in contact komen met mogelijke getuigen, of met mensen die te zien zijn op de camerabeelden van de Middenweg of de dader herkennen.

 

Pin It
Bekeken: 3209x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/