Bij eetcafé Hercules aan de Herculesstraat in Overdie vond zaterdagmiddag rond 15:30 uur brand plaats in de frituurinstallatie.

De eigenaar van eetcafé Hercules was net klaar met het voorverwarmen van het frituurvet, toen hij met een kennis even naar buiten ging om te roken. Toen hij niet veel later naar binnen keek zag hij vlammen bij de frituur. De man ging snel naar binnen om de frituur af te dekken met een deksel, maar toen bleek het ook al achter de bak te branden.

Bij het bellen van 112 kreeg de eigenaar opdracht naar buiten te gaan. Toen de brandweer ter plaatse kwam stond de eettent vol rook, maar waren de vlammen niet veel verder gegaan.

De brandweer had nog enige uitdaging, omdat de vlammen direct uitsloegen als de deksel omhoog kwam. Ook was het frituurvet niet goed te koelen. Uiteindelijk heeft men dat bereikt door de olie via een afvoerpijpje beetje bij beetje weg te laten stromen. (foto's: DNP.nu)

Pin It
Bekeken: 4645x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/