In de nacht van zondag op maandag schrokken omwonenden van de Robert Owenstraat in Alkmaar rond kwart voor vijf wakker van een harde knal. Toen een aantal poolshoogte ging nemen zagen ze dat er een auto in brand stond. De zilverkleurige Toyota stond direct naast een woning geparkeerd waardoor er een verhoogd risico ontstond en er gevaar was voor het overslaan van het vuur naar het huis. Door snel ingrijpen kon de brandweer dat voorkomen, maar de auto bleek niet meer te redden.

De harde knal was vermoedelijk een band die door de hitte klapte. Niemand heeft verdachte omstandigheden waargenomen vóór het ontstaan van de brand, maar toch wordt brandstichting zeker niet uitgesloten. De brand is namelijk bij het wiel aan de linker voorkant begonnen. Dat is een populaire plek van brandstichters om bijvoorbeeld brandende aanmaakblokjes te plaatsen. (foto's: DNP.NU / Lorenzo Derksen)

Pin It
Bekeken: 4065x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/