Ze is onderscheiden voor haar vele werk in de wijkraad  Nieuw-Overdie. In 2009 is Ans in de wijkraad gekomen en nam de  vacature van secretariaat op zich. Deze functie was al jaren niet ingevuld en dus moest Ans alles opnieuw opzetten. Ans deed dit met heel veel inzet en had veel goede ideeën. Ook haalde ze projecten naar de wijk om mensen die al lang thuis zaten weer actief mee te laten doen in de maatschappij.

Het tientjesproject is hier een mooi voorbeeld van, waarbij mensen een klein klusje kunnen doen en 10 euro ontvangen. Op deze manier zijn er mensen uit de bijstand gekomen. Ans weet dankzij haar organisatietalent haar ideeën tot een succes te maken. Ze is verder een heel sociaal persoon en weet mensen bij de maatschappij te betrekken.

Pin It
Bekeken: 4029x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/