Alkmaar Centraal

Patrick Evers is winnaar van de eerste ronde in de nieuwe Poker Competitie Alkmaar van MEC Pokerevents. Toen hij heads up kwam tegen Koen Gerdes had hij al zoveel meer chips dat hij nooit in gevaar kwam, ook niet toen Gerdes na een pauze vaker met een all-in druk durfde de zetten.

De pokercompetitie in het Sportcafé Overstad gaat niet om geld. Je begin stack voor de finale wordt bepaald aan de hand van de ranglijst, en het aantal behaalde punten in de vijf voorronden. De eerste verliezer pakt 20 punten. Hoe meer deelnemers, hoe meer punten richting het eind. Evers pakte er 75.

Deze eerste ronde trok nog niet zoveel aandacht, de competitie lijkt nog aan bekendheid te moeten winnen. Toch was de sfeer goed aan de tafels, met spelers die deels voor het eerst 'live' speelden en deels al wel vaker aan een echte pokertafel plaats namen.

Het toernooi wordt elke derde zondag van de maand om 15:00 uur gespeeld. Deelname aan één ronde verschaft automatisch toegang tot de finale. Die finale is op 5 juni om 15:00 uur. Inschrijving kost per ronde via onkpoker.nl/pokeralkmaar €10 en aan de deur €12,50, maar dan is een plek aan tafel niet gegarandeerd.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl