Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00

Maandagavond 18 januari 2016 heeft burgemeester Ter Heegde van Heerhugowaard de Bronzen Waaier uit aan de meest maatschappelijk betrokken ondernemer. De uitreiking vond plaats tijdens het Bronzen Waaier Diner in de Pleinzaal van Theater De Vest.

De Bronzen Waaier is een jaarlijkse prijs van de in voornamelijk in Alkmaar , Heerhugowaard en Langedijk actief zijnde Stichting De Waaier. De Waaier reikt ook een prijs uit voor de ‘beste runner up’; de Bronzen Duim. De Duim werd uitgereikt door van wethouder Anjo van de Ven van Alkmaar.

De genomineerden voor de Bronzen Waaier 2015 waren GP Groot, ABCdV, LOKAT 3.0 en Marcelis Dékavé. Allen hebben op hun eigen manier actief een bijdrage geleverd aan meer sociale verbondenheid in en ontwikkeling van de regio Groot Alkmaar. Dat deden ze met hun (bedrijfs-) expertise, met materialen die ze beschikbaar stelden, of met medewerkers die als vrijwilliger bij maatschappelijke organisaties aan de slag mochten voor het uitvoeren van een maatschappelijke klus.

Uiteindelijk was het GP Groot die de felbegeerde waaier in de wacht sleepte, Siska Koper van het Waardse Koper Vastgoed kreeg de Bronzen Duim voor haar onder meer haar inzet voor stichting De Opkikker en Maartenmemorial.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl