Alkmaar Centraal

In Wijkcentrum De Rekere start 19 februari het eerste Inspiratiediner 'Een mooi gesprek', een combinatie van een plezierig drie-gangen-diner met een inspirerende gespreksavond. Men dineert en discussieert met 15 tot 30 personen aan tafels voor zes over actuele thema's, door de organisatie voorgedragen thema's of eigen initiatief.

Mart Stel en Thom Schipper van Stichting De Vloed uit Alkmaar houden zelf van een goed gesprek over van alles, en met allerlei inzichten, maar merken dat die niet snel vanzelf ontstaan, zeker niet tussen onbekenden.

Stel en Schipper kozen voor De Rekere, omdat het in januari een bewonersonderneming geworden. Een "Wij-centrum" met allerlei maatschappelijke activiteiten. Daarnaast is de ligging gunstig en is er voldoende gratis parkeerruimte. Als het idee aanslaat willen de twee het idee ook elders ontplooien.

Na het diner op 19 februari vinden ze elke laatste vrijdag van de maand plaats, ook van 18.00 tot 22.00 uur. Aanmelden is verplicht. Kosten zijn €6,50 tot €8, excl. het diner (€16,50) en consumpties. Meer info: eenmooigesprek.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl