Alkmaar Centraal

Op vrijdag 22 januari vindt de Kick Off van Energy Challenges plaats. Bij de Energy Challenges gaan scholieren van aan de slag met opdrachten in wedstrijdvorm om op deze manier bewustzijn voor energieverbruik te creëren, te promoten en zoveel mogelijk energie proberen te besparen. Bij het hoofdkantoor van de Rabobank in Alkmaar zullen de deelnemende teams van de scholen zich presenteren via een kort filmpje.

Het project Energy Challenges is een spel voor leerlingen van basisscholen en voortgezet onderwijs om hen enthousiast te krijgen en de kennis over energie en duurzaamheid te vergroten.

Wethouder duurzaamheid Jan Nagengast (CDA): ‘Energy Challenges past goed in het duurzaamheidsprogramma van de gemeente. Bewustwording is heel belangrijk en daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen’

Samen met andere bedrijven en instanties zoals Energie Service Noord West, Ronduit Onderwijs en andere gemeenten uit de regio, geeft de gemeente een subsidie aan Energy Challenges. In Alkmaar doenDalton college, Jan Arentsz, Durv Tochtwaard, Nicolaas Beetsschool, Durv Amstelstraat, Durv Elgerweg en de Viaan mee. Meer informatie is te vinden op www.energychallenges.nl of op de Facebookpagina van Energy Challenges.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl