Alkmaar Centraal

Na het grote succes in 2014 organiseert het Jeugdcultuurfonds Alkmaar dit jaar voor de tweede keer de talentenjacht ‘Alkmaars Talent’. De jeugd van 6 tot en met 18 jaar uit Alkmaar en omgeving kan zich inschrijven voor de verschillende voorrondes in juni. Nieuw dit jaar is Alkmaars Talent – The Young Ones.

Op 12 maart vindt in Wijkcentrum de Oever voor de allerkleinsten een speciale editie plaats van Alkmaars Talent, namelijk Alkmaars Talent – The Young Ones. Kinderen die jonger zijn dan 6 jaar en het leuk vinden om te zingen, te dansen of een ander talent hebben kunnen aangemeld worden voor deze dag, die niet om winnen, maar vooral om plezier draait.

Het doel van Alkmaars Talent is kinderen stimuleren deel te nemen aan cultuur en meer bekendheid te genereren voor het Jeugdcultuurfonds Alkmaar. Dit fonds maakt het voor kinderen vanaf 4 jaar uit arme gezinnen mogelijk om lid te worden van bijvoorbeeld muziek- of dansles.

De jury bestaat deze dag uit onder andere Cheyenne Boermans, die bekend is van het Juniorsongfestival, en Suzan de Reus, bekend van het tv-programma K3 zoekt K3. Alle kinderen krijgen 12 maart natuurlijk een prijs mee naar huis, met als hoofdprijs een grote beker.

Meer informatie en het inschrijfformulier is te vinden op op www.alkmaarstalent.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl