Alkmaar Centraal

Vrijdag 12 en zaterdag 13 februari presenteren whiskyleveranciers op zo’n 2500 m2 hun beste whisky’s op het zesde Hielander Whisky Festival in de Grote Kerk Alkmaar. Ook zijn er masterclasses en rondleidingen te volgen, kan het publiek genieten van Schotse lekkernijen en is er heel veel whisky.

Kleur, geur en smaak zijn de belangrijkste ingrediënten voor een proeverij van klasse. Het Schotse restaurant Hielander uit Alkmaar zal tijdens het Whisky Festival haar activiteiten naar de Grote Kerk verplaatsen, zodat tijdens de proeverij ook heerlijk en in stijl gegeten kan worden.

De Ben Nevis Club zal zich net als voorgaande jaren inzetten voor rondleidingen tijdens het festival, waarbij men verschillende whisky-stands langsgaat en uitleg krijgt over het bedrijf en de whisky. De rondleidingen zijn kosteloos maar gaan wel op inschrijving. Tijdens het Whisky Festival zijn drie verschillende masterclasses te volgen. Dit jaar worden alle masterclasses gegeven door vrouwelijke sprekers. Meer informatie en kaartverkoop voor de masterclasses en rondleidingen is te vinden op www.hielanderwhiskyfestival.nl.

Net als voorgaande jaren zijn er drie sessies: op vrijdag 12 februari (sessie 1) van 19.00 tot 23.00 uur, op zaterdag 13 februari (sessie 2) van 13.00 tot 17.00 uur en (sessie 3) van 19.00 tot 23.00 uur (uitverkocht). Kaartjes worden per sessie verkocht en kosten € 35,- per persoon inclusief een uniek proefglas en een festivalboekje. Toegangskaarten worden verkocht via de website www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa van TAQA Theater De Vest. Voor het festival geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Een geldig identiteitsbewijs is verplicht. Reserveren voor een masterclass of rondleiding kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl