Alkmaar Centraal

Vrijdag 22 januari vinden bij Museum BroekerVeiling opnamen plaats voor het nieuwe seizoen van Nederland Proeft! Voor deze opnamen zoekt het museum zo'n 60 tot 70 mensen van alle leeftijden die gratis de veiling willen bijwonen om een mooi sfeerbeeld te creëren. Tussen 10:30 en 12:30 wordt men met koffie en wat lekkers ontvangen.

De opnamen vinden plaats van 11:00 tot 12:00. Aanmelden is mogelijk door op Facebook een privé bericht te sturen naar de Museum BroekerVeiling. Zondag 31 januari om 17:30 wordt het resultaat uitgezonden.

In Nederland Proeft gaan presentator Winston Post en chef-kok Ed Hoogendijk op culinaire ontdekkingsreis. In iedere aflevering gaan zij op zoek naar de meest bijzondere producten. Vier culinaire specialisten vertellen hen over de oorsprong van de producten en waarom deze zo bijzonder zijn.  

Met de vier besproken producten gaat de chef-kok een culinair hoogstaand gerecht bereiden op een mooie locatie in Nederland en worden ook culinaire eigenschappen van de producten ontdekt. Waar kan dat beter dan bij de oudste doorvaargroenteveiling ter wereld, die de toon zette voor veiling met afslag.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl