Alkmaar Centraal

Op 13 februari geeft de band Double You See een optreden in Zwembad De Hout. Normaal vinden er aquasporten plaats, maar tijdens de Valentijnsavond speciaal voor 30-plussers biedt het zwembad een muzikaal podium.

John Kager, afdeling Verhuur van Alkmaar Sport: “Een primeur voor Alkmaar en een primeur voor het zwembad. Live muziek tijdens een zwemavond!”. Een kinderfeest of swingende zwemdisco weten ze wel raad mee, maar live muziek is toch wat anders, vooral vanwege de instrumenten en apparatuur.

Twee zangeressen, een toetsenist en een gitarist verzorgen een repertoire van easy-listening, (luister)popmuziek en up-tempo nummers. Het zwembad wordt sfeervol verlicht en een aperitief staat klaar. Bezoekers worden uitgenodigd een luchtbed, badeendje en badjas mee te nemen.

De zaal is open vanaf 20.00 uur, het concert vindt plaats van 20.30 tot 22.30 uur. Reserveren is verplicht. Entree is €5,00. Kaarten zijn te koop via de kassa van Zwembad De Hout of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl