Alkmaar Centraal

Dinsdagrmiddag hebben de Armeense kinderen die via de stichting Pax Kinderhulp Alkmaar uitgenodigd zijn om drie weken in Alkmaar vakantie te vieren een  mooie voetbalmiddag beleefd. In Sporthal De Rietschoot in Koedijk kregen zij een warm onthaal van de spelers en supporters van Vrone D4.

De middag paste goed in de opzet van het bezoek van de kinderen aan Alkmaar: ze konden even 'gewoon' kind zijn en de zorgen opzij zetten. Maar ook voor Ronald van der Mijl, de coach van Vrone D4 was het een bijzondere dag: “Onze kinderen zijn verwend, daar kom je dan opeens achter. Maar vandaag wilden ze de kinderen uit Armenië een onvergetelijke dag bezorgen. En dat is ze gelukt”, aldus de trotse coach. 

“Mede door een hoop vrijwilligers is zo’n dag mogelijk. Daarom ook mijn dank naar al deze mensen en dan speciaal naar PAX Kinderhulp , die de kinderen deze kans geven, Sponsoren Sport 2000 voor het beschikbaar stellen van de wedstrijdtenues en Albert Heijn de Mare voor het eten en drinken. Tevens wil ik Pascal Bechler van Bechler woning- en projectstoffering heel hartelijk bedanken voor de trainingspakken die hij zonder aarzelen geschonken heeft aan de Armeense kinderen.” Na het zaalvoetballen sloten de spelers gezamenlijk en onder het genot van patat met een drankje de dag af in de kantine van Vrone.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl