Ondanks de vrieskou was het donderdagavond goed toeven op het MTB parcours van Sportpaleis Alkmaar. Dat vond ook Kay Pronk die met zijn overwinning een prima vervolg gaf aan zijn zegereeks van 2015. Daarnaast won hij ook nog de verloting van de waardescheque van Tweewielercentrum De Hoef.

Kay Pronk ging, zoals toeschouwers en deelnemers onderhand van de Limmenaar gewend zijn, als een razende start en al in ronde 1 was de spanning voor de eindoverwinning al uit de wedstrijd. Hans Jansen uit Alkmaar legde uiteindelijk beslag op de 2e plaats. 

Spanning was er wel om plek 3 waar Bouk de Roeck, Fabian Mak en Dirk Dekker lang gelijk opgingen tot het moment dat een goed geplaatste versnelling van Mak uit Anna Paulowna te veel werd voor Dekker. Enkele minuten later moest ook de van een ziekte herstellende De Roeck zich toch gewonnen geven. 

De volgende MTB Classic is donderdag 28 januari  en begint zoals gewoonlijk om 20:00 uur.

Pin It
Bekeken: 3683x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/