Alkmaar Centraal

Het jaarlijkse AZ Voetbalschool Seminar staat weer op de rol en vindt plaats op woensdag 10 februari. "Hoe haal je het beste uit je spelers?" is de vraag die centraal staat tijdens de zesde editie van dit evenement gericht op alle amateurverenigingen die samenwerken met AZ.

De Georg Kessler Lounge in het AFAS Stadion vormt het toneel van dit seminar. Vanaf 18:30 uur zullen ruim 400 beleidsbepalers en trainers van verschillende Noord-Hollandse clubs in de zaal aanschuiven.

Aan de hand van zes principes geeft Hoofd Prestatie en Ontwikkeling Marijn Beuker aan hoe je een cultuur kunt creëren waarmee je het maximale uit spelers haalt. Meer nog dan zij zelf voor mogelijk hielden. In het tweede deel zullen ook een zestal coachingtips worden aangehaald.

In het derde en laatste gedeelte van het seminar nemen AZ-speler Ron Vlaar, coach Martin Haar en jeugdtrainer Jeroen Peetoom plaats op het podium. Dit panel gaat praten over hoe zij de bovenstaande twaalf pijlers in hun dagelijkse werkzaamheden gebruiken en gebruikt hebben.

Het seminar maakt deel uit van de AZ Voetbalschool, de samenwerking tussen AZ en amateurverenigingen in de regio. Door kennis te delen brengen de verenigingen gezamenlijk het voetbalniveau in Noord-Holland naar een hoger plan.

Inschrijven kan via az.nl/az-seminar. Wie niet betrokken is bij de AZ Voetbalschool, maar wel interesse heeft of gewoon meer informatie zoekt, kan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl