Klaas Middelbeek stopt per 31 mei als uitbater van café-restaurant De Vestibule en heeft voor de medewerkers al ontslag aangevraagd. Dit meldt het NHD. Hij huurt sinds 2009 het pand van Willem Kaspers. Zijn bedrijf is financiëel gezond, maar hij ziet het niet zitten zelf nog meer investeringen te doen. 

Voor het zo ver is zullen in het café-restaurant aan het Ritsevoort nog allerlei activiteiten worden georganiseerd, zoals een expositie met werk van kunstenaar Rob Houdijk, altijd erg betrokken geweest bij het café-restaurant. Een deel van het interieur zal geveild worden.

De Vestibule zal waarschijnlijk worden overgenomen door Alex op de Weegh en Lilian Kops, eigenaren van restaurants Abby’s en De Buren en grand-café Mojo’s. Het is de vraag of de 25 medewerkers, waarvan een deel een contract hebben, onder het nieuwe bewind weer aan de slag kunnen op hun oude werkplek.

Nadat Middelbeek afstand heeft gedaan van de horecagelegenheid zal hij vooral Anderson Farah en diens theatergezelschap Vrij Zijn gaan ondersteunen. Daarnaast zal de horecabaas evenementen blijven organiseren zoals een bruiloft of een babyshower. (foto: vestibule.nl)

Bekeken: 11819x