Alkmaar Centraal

De reis naar Dordrecht zaterdagavond was niet tevergeefs. In het prachtige sportcomplex van MNC Dordrecht 2 trokken de waterpolodames van DAW een punt uit het water met een score van 4-4.

DAW begon tegen de nummer 3 in de hoofdklasse 2A voortvarend en stond in het begin van het 2e kwart op een 0-2 voorsprong dankzij Saskia Kansen en Diane van Schaik. Na het niet afmaken van een overtalsituatie vond de thuisploeg aansluiting. De druk van Alkmaarse zijde verslapte wat, waardoor het zelfs 3-2 werd voor Dordrecht. In het 3e kwart herpakte DAW zich, maar moest toch een doelpunt toestaan.

In het 4e kwart vond DAW via een strafworp van Romee Heister weer aansluiting en ging het ervoor om er nog wat uit te slepen. Met slechts één wisselspeelster sloeg de vermoeidheid toe, maar de meiden bleven bewegelijk en Linda Schenk kon tijdens een overtalsituatie scoren. Ook wisten zij Dordrecht nog twee keer met een 'man minder' te weerstaan, waardoor de stand 4-4 bleef.

DAW Dames 1 staat 5e in de hoofdklasse 2A. De aansluiting met de nummers 3 en 4 is enigszins verloren gegaan en de nummer 6 zit in de nek, maar na promotie is dit een uitstekende prestatie.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl