Alkmaar Centraal

Zaterdagavond was geen goede avond voor de waterpoloheren van DAW. Het gemis van drie teamgenoten liet zich in de Hoornse Vaart zwaar voelen. Hoewel de invallers hard werkten kwam DAW nooit in het vertrouwde spelletje terecht en nam De Snippen de winst met 4-14 mee terug naar Oudekerk aan de Amstel.

De heren van DAW kenden een goede start en namen een 2-0 voorsprong tegen de nummer 3 in de bondsklasse 3B. Daarna ging het mis. Terwijl spelers van De Snippen een straftijd uitzaten werden overtalsituaties niet afgemaakt. De bezoekers maakten echter wel hun kansen af.

De voorsprong van DAW werd in de eerste periode al gereduceerd tot 2-1 waarna in de tweede periode de leiding door De Snippen werd overgenomen. Met een stand van 2-4 bleef de gastploeg rommelig waterpoloën en kwam er zodoende niet meer aan te pas. Aan het eind van de derde periode was de stand al opgelopen tot 4-8. De laatste periode verliep zoals de derde en de eindstand werd uiteindelijk bepaald op 4-14.

Heren 1 van DAW staat nu 9e in de bondsklasse 3B, met in ieder geval nog uitzicht op de 6e plek. Over de achterliggers hoeft men zich niet zoveel zorgen te maken.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl