Alkmaar Centraal

De Alkmaarse basketbalvereniging zoekt meiden tussen 13 en 16 jaar oud om hun team te versterken. Hiervoor zijn speciale try-outs opgezet, die op 3 februari van start gaan. Elke woensdagavond wordt er in de Hoornse Vaart getraind zodat na de zomer elke speelster vanuit de try-outs met haar eigen basketbalteam in de competitie kan spelen.

De try-outs starten op 3 februari en duren tot in mei. De kosten voor deze hele periode zijn € 15,-. Met dit aanbod willen de Alkmaar Guardians alle meiden de kans geven om basketbal te ontdekken.

Met het try-outprogramma worden de belangrijkste aspecten en vaardigheden van het basketbal geleerd. De meiden worden klaargestoomd om basketbalwedstrijden te spelen. Dit gebeurt door te oefenen in de sportzaal en met een digitale opleidingsbundel om de meiden te laten zien hoe het is om in een basketbalteam te spelen.

Aanmelden kan bij coach Loes van Swol per mail, Whatsapp of telefonisch via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-20036791. Meer informatie over de Alkmaar Guardians is te vinden op www.alkmaarguardians.nl of de Facebookpagina Alkmaar Guardians.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl