Dit weekend vonden in het Omnisportcentrum in Apeldoorn de nationale C en D spelen plaats, het officieuze NK Indoor voor jeugd. Namens Hylas namen diverse atleten deel, met als troef Nina van Diepen bij de C 2e jaars. Op de 800 meter pakte zij brons met een tijd van 2.29,01 min.

Zaterdag was junior D 1e jaars Jelte van Es in zijn categorie het meest succesvol. Bij het verspringen plaatste hij zich met een afstand van 4.52 meter voor de finale. Daarin sprong hij met een afstand van 4.55m naar een keurige 5e plaats.

Jelte deed het ook op de 60 meter sprint goed. In de series liep hij een persoonlijk record van 8.88 sec. In de halve zette hij een tijd van 8.89 sec neer en eindigde als 11e. Op de 600m kwam hij in een keurige 1.55,73 min over de finish.

De gezusters Jetske en Floortje van Kampen namen deel aan een wedstrijd in Dortmund, Duitsland. De 17-jarige Jetske liep op de 800m in een nette 2.16,22 min, net geen persoonlijk record. Haar 18-jarige zus Floortje toonde vorm met haar 400m in 59,62 sec.

Bekeken: 3836x