Alkmaar Centraal

Het afgelopen jaar heeft Stichting Dierenbemiddeling Europa ruim 500 dieren gered. 29 januari bestaat de stichting één jaar en dat wordt zondag 31 januari van 10.00 uur tot 16.00 uur gevierd in Buurthuis Oud Overdie. Iedereen is welkom.

In het buurthuis zijn een rommelmarkt, kraampjes en workshops voor bijvoorbeeld hondenmassage en flostouwen maken. Voor kinderen is er schmink, een ballonnenwedstrijd en een springkussen. Een dierenarts en gedragstherapeut zijn ook aanwezig. Natuurlijk zijn dames uit de Spaanse asielen er om over hun werkzaamheden te vertellen.

Dierenbemiddeling Europa is opgericht om dieren die in diverse asielen in Europa te laten adopteren. Daarbij draait de stichting op vrijwilligerswerk en donaties en steun van verschillende bedrijven en organisaties.

Met de bouw van een nieuw asiel in Spanje wil de Dierenbemiddeling Europa de voorzieningen voor geredde verbeteren. Het huidige asiel heeft geen stroom, is vervallen en was al te klein. Dit terwijl het aantal dieren groeit. De stichting wil zich ook nog meer in gaan zetten voor verwaarloosde dieren in Nederland.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl