Nadia Jongejan uit Egmond aan Zee, Cees Lust uit Akersloot en Bart op den Kelder uit Sijbekarspel, mbo-leerlingen van de afdeling Brood & Banket van het Horizon College in Heerhugowaard, zijn in de prijzen gevallen tijdens de regionale kampioenschappen van de Stichting Jeugdvakwedstrijden.  Het drietal won in hun categorie en mogen op 5 april meedoen aan het Nederlands Kampioenschap.

Tijdens de Open Dag van het Horizon College, afgelopen vrijdag, streden leerlingen van het ROC van Amsterdam, ROC Leiden en het ROC Horizon College met elkaar om de felbegeerde prijzen.

Nadia loopt stage bij Pure Chocolaterie in Alkmaar en is bezig met haar niveau 3-opleiding. Zij zocht een uitdaging en deed mee met niveau 4 in de categorie Patissier. En ze won ook nog met haar drie identieke marsepeinen mensfiguren, twaalf luxe koekjes en een bonbonnière.

Cees Lust is werkzaam bij Bakkerij Jonker in Oudkarspel en won in de categorie Broodbakker niveau 3 met zijn broden, hartige en zoete producten. Bart op den Kelder won de 1e prijs in de categorie Uitvoerend Brood- en Banketbakker niveau 2 met zijn krentenbollen en koekjes. Bart gaat stage lopen bij Bakkerij Otten in Hoorn.

Pin It
Bekeken: 3405x
https://ee.itk.ac.id/data/