Alkmaar Centraal

Een halve week geleden berichtte de gemeente Langedijk middels een persbericht over de tijdelijke sluiting van de Keesman en Kruissloot. Van 1 tot 12 februari zou de gemeente Alkmaar stadsverwarming en nutsvoorzieningen gaan aanleggen voor de toekomstige wijk Vroonermeer-Noord. Verkeer zou moeten omrijden via de N245, de Vroonermeerweg en de Helling.

Die informatie klopte echter niet, meldt gemeente Alkmaar-woordvoerder Wouter Kraakman het NHD: de gemeente Langedijk was iets te vroeg met het naar buiten brengen van het bericht, want de planning was nog niet rond.

Het oorspronkelijke plan was inderdaad om de werkzaamheden van de gemeente en van HVC allemaal van 1 tot 12 februari te laten plaatsvinden. Nu is besloten dat eerst de gemeente twee weken werkzaamheden verricht aan de kant van de Kruissloot. Vervolgens gaat HVC aan de kant van de Keesman aan de slag. De wegafsluitingen op de Drechterward en de Herenweg zullen tijdelijk worden weggehaald zodat ook deze wegen beschikbaar zijn als alternatieve route. Uiterlijk donderdag zullen omwonenden een brief met informatie ontvangen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl