Dinsdagmiddag rond 14.00 uur is een 16-jarige jongen uit Alkmaar mishandeld door een man. Dat gebeurde op de Rozenbottel in park de Rekerhout in Alkmaar.

De 16-jarige jongen stond op een bruggetje wat te praten met een andere jongen op de fiets toen de verdachte voorbij kwam fietsen. Hij keerde daarop om en begon het slachtoffer zonder aanleiding te schoppen en te slaan. Ook gooide hij de bril van de jongen in de sloot, alvorens er vandoor te gaan.

Het slachtoffer wist de verdachte als volgt te omschrijven: 25 tot 30 jaar oud, blank, kort blond haar, kort baardje, en ongeveer 1.75 à 1.80 meter lang. De man fietste op een grijze sportfiets met dunne banden. Verder droeg hij een witte broek, witte schoenen en een wit met blauwe sportjas. Getuigen van de mishandeling wordt verzocht te bellen met 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 4431x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/