Alkmaar Centraal

In het romantische Remonstrantse kerkje aan het Fnidsen in Alkmaar vindt op 14 februari 2016 om 15.30 uur een Valentijnsconcert plaats onder leiding van dirigent Jetse Bremer. Het Valentijnskoor is ontstaan uit de workshops die Jetse Bremer al jaren geeft bij Huismuziek.

Twintig ervaren zangeressen uit heel Nederland zingen over de liefde in al zijn facetten in nummers als Zij van Marco Borsato, It’s Raining Men en de Brommer van Brigitte Kaandorp.

Alle arrangementen zijn van Jetse Bremer zelf. Hij is een internationaal befaamd arrangeur en componist en heeft veel prijswinnende koren geleid zoals de Vocal Group Close Up uit Alkmaar. Voor de variatie zullen enkele groepjes uit het koor, waaronder het organiserende kwintet Uptime, een eigen vocale bijdrage leveren.

Het concert zal ongeveer een uur duren. Kaarten kosten aan de kassa € 7,50 en in de voorverkoop € 6,-. Reserveren is mogelijk door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: Irma Oldenburg)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl