Op het MTB parcours van Sportpaleis Alkmaar was het donderdag Patrick IJpelaan uit Alkmaar die als eerste de eindstreep passeerde.

Patrick IJpelaan ging samen met stadsgenoten Maurice Monch en Hans Jansen als favoriet van start, maar moest duidelijk nog nog even wennen aan zijn nieuwe fiets. Hij reed tot halverwege de strijd in de luwte achter Monch en Jansen aan. Vanaf het moment dat hij zijn draai echt gevonden had ging de gaskraan wat verder open, passeerde hij zijn twee concurrenten en stond de leiding niet meer af.

In de strijd om de tweede plaats was Maurice Monch uiteindelijk te sterk voor Hans Jansen. Monch had daarnaast het winnende lot voor de waardecheque van Tweewielercentrum De Hoef. Best of the rest was Ben Visser uit Heerhugowaard, die onder andere plaatsgenoten Dirk Dekker en Kay Apeldoorn achter zich wist te houden.

De volgende MTB Classic bij het Sportpaleis is donderdag 4 februari om 20:00 uur.

Pin It
Bekeken: 3332x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/