Zaterdag gingen alle kisten met knolselderij aan de kant bij akkerbouwbedrijf Vaalburg te Zuidschermer: het was weer tijd om een belangrijke jaarlijks terugkerende vraag te beantwoorden: wie maakt de lekkertste snert van Nederland?

Veertien deelnemers gingen de strijd met elkaar aan om de mooie Snertbokaal 2016 in ontvangst te mogen nemen. Ook winnaar van vorig jaar Hans Thijs uit Bovenkarspel was aanwezig om zijn titel te verdedigen. Maar tevergeefs, die ging dit jaar naar een nieuwkomer.

Het was namelijk de met melk gepresenteerde erwtensoep van Ineke Luybé uit Zuidschermer die als lekkerste werd bestempeld. "De winnares is authentiek gebleven aan het receptuur en aan West-Friesland", zo oordeelde de onder leiding van Willem Kaspers opererende jury. Doën Hermansson uit Heerhugowaard werd tweede en Michel Rekers uit Koedijk eindigde op de derde plek.

Pin It
Bekeken: 4093x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/