Alkmaar Centraal

Kolping Boys is er zondag niet in geslaagd om in de lastige uitwedstrijd in en tegen Assendelft punten mee terug naar Alkmaar te nemen. De ploeg van trainer Marc de Wilde wilde juist proberen om de zesde overwinning van dit seizoen uit het vuur te slepen en de matige reeks uitwedstrijden te doorbreken. De Oudorpers hebben totnogtoe namelijk vijf van de zeven uitwedstrijden verloren.

Dat het in Assendelft niet makkelijk zou worden was van tevoren bekend, Assendelft wist thuis al te winnen van Spirit’30, De Kennemers, FC Den Helder, West Frisia en FC Uitgeest. Eerder dit seizoen verloor Kolping op het thuisveld al met 0-3 van Assendelft. Maar na de overwinning op FC Den Helder werd er knap gelijk gespeeld tegen koploper Velsen en tegen West-Frisia. Toch lukt het niet om die reeks voort te zetten.

Rens Langedijk en Rowel Doesburg wisten twee punten op het scorebord te krijgen, maar Assendelft wist vier keer het doel van Kolping te vinden. Na dit resultaat vinden we Kolping Boys op de ranglijst na terug in de middenmoot. Ze delen de 8ste plaats samen met De Kennemers met 17 punten uit 15 wedstrijden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl