Alkmaar Centraal

Zaterdag 11 juni vindt voor de 19e keer het jaarlijkse drakenbootfestival Race the Dragon plaats. Op het Noordhollandsch Kanaal zal midden in Alkmaar een wedstrijd gevaren worden in ranke en snelle drakenboten. De organisatie ligt in handen van United Dragons.

De wedstrijd is bestaad uit gelegenheids teams van familie, vrienden en organisaties. Voor extra strijd krijgt ieder team vooraf een training. Tijdens de wedstrijden zorgen ervaren stuurmannen en drummers van United Dragons ervoor dat alle teams een topprestatie kunnen neerzetten.

Ook voor toeschouwers zijn de wedstrijden leuk. De baan is kort en overzichtelijk waardoor de spectaculaire wedstrijden goed te volgen zijn. Het is niet zelden dat er wordt gefinisht met een verschil van minder dan een seconde.

De inschrijving voor het festival is inmiddels geopend en teams die zich vóór 1 april inschrijven krijgen vroegboekkorting. Het festival is een leuke manier om met vrienden of collega´s een gezellige en sportieve dag te beleven. Meer informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op racethedragon.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl